Holiday home Sauerland
Home House Environment Rental price & Availability Contact & Links
Vakantiehuis SauerlandFerienwohnung Sauerland
The Apple tree

GuestbookGuestbook

Guestbook


" Dit is alweer de derde keer dat we in jullie huis zijn. Het is zo heerlijk hier. De kinderen (9 en 12 jaar) vragen al wanneer we voor de vierde keer gaan. We relaxen veel, lekker uitslapen en uitstapjes doen. Kortom er is genoeg te doen en de kinderen vermaken zich prima bij het beekje en de speeltuin. Dus wie weet??? "

Fam. Van Hoof, Oosterhout .mei 2013


" Wir haben unseren Familienurlaub in euerem Haus sehr genossen. Wir nehmen auf jeden Fall viele schöne Erinnerungen mit nach Hause und kommen gerne Mal wieder "

Fam. Piontek, Köln .März 2013


" We hebben een heerlijk weekend achter de rug!!! Super leuk, maar vooral erg schoon huisje, ideaal met drie slaapkamers. Het huisje kunnen we iedereen aanraden "

Fam.Vink, Doetinchem .Febr. 2013


" Wij hebben een heerlijke week gehad in uw fijne vakantiehuis. Onze hond Joris en wij zijn lekker tot rust gekomen en we hebben veel gewandeld. "

Fam. Schraa, Zwolle Dec. 2012


" Wij hebben het uitstekend naar de zin gehad, De eerste dagen was het weer fantastisch en konden we zelf buiten op het terras eten. Het huis was prima niets op aan te merken. "

Fam. Hoving, Assen .Okt. 2012


" Het huisje was in één woord geweldig. De omgeving was schitterend met de mooie herfstkleuren en ook de kinderen hebben zich heel goed vermaakt. Het weer zat natuurlijk ook erg mee. De woning voldeed dus aan al onze verwachtingen (heerlijk ruim, ook met zes personen en van alle gemakken voorzien). Alles was ook schoon en de informatie vooraf was meer dan voldoende. Het is een gezellige woning waar we ons direct thuis voelden. We geven de woning als cijfer een 9,5. We hebben een heerlijke week gehad in Braunsen! "

Leen en Ina. .Okt. 2012


" Die Woche Urlaub in Ihrem schönen Haus hat uns sehr gut gefallen. Gerne kommen wir mal wieder. "

Fam. Dorn..Sept. 2012


" Het is een fantastisch weekend geworden. Leuke optrekjes hebben jullie "

De kompels van Bakkershaag.Sept. 2012


" Wat een heerlijke huis in een lekker rustige omgeving. We zijn hier niets tekort gekomen en goed tot rust gekomen, Bedankt voor alles "

Adri, Anjo, Ellis en Marina.Juli. 2012


" We hebben het prima naar onze zin gehad in De Appelboom. Het huis is comfortabel en van alle gemakken voorzien. Ook fijn dat er zo veel info aanwezig is over de omgeving. De natuur is prachtig. Kortom een hele fijne week gehad. "

Adriaan, Konnie, Pieter Leonard en Emma.Juli 2012


" Wat hebben we een paar heerlijke dagen gehad en gebofd met het weer. Het huisje is in één woord perfect!! schoon, ruim en een lekkere douche. Ja, top was het. Zeker een aanrader om nogmaals te komen. "

Moniek, Bob, Ilse, Jaap en Jacqueline.Mei. 2012


" Wij hebben een paar leuke dagen in jullie mooie en erg schone huisje gehad. Zeker een aanrader!!! "

Marian en Richard.Apr 2012


" Die Feiertage sind schon wieder vorbei. Viel zu schnel in dieser schönen Umgebung und wunderbaren Haus. "

Gisela, Dieter, Martin, Albert und Ulla. Ostern 2012


" Wij, 81 en 65 jaar oud hebben ons geen ogenblik verveeld op onze uitstapjes in de mooie omgeving. Het huis is meer dan compleet, heerlijke kussens op de banken en voor het eerst een stoel op de badkamer. Compliment ook voor de heerlijke bedden. We hebben geslapen als een roos. "

Etty. Febr. 2012


" Slechts een paar dagen hier, maar wel heel gezellige dagen in jullie leuke huis. Groot genoeg voor 6 volwassenen en een baby!! Rustige omgeving en aardige buren "

Sytse, Rieneke, Marrit, Martijn, Remco,Elke en Thijs. Sept. 2011


" Wat hebben wij een prachtige week gehad. De Appelboom is een heerlijk ruim huis. We hebben alle 4 heerlijk kunnen slapen en genoten van alle gemakken van het huis. Verder viel het ons op dat de mensen die hier in de omgeving wonen ontzettend vriendelijk zijn. We komen graag nog een keer terug. "

Fokko en Ellis, Anco en Thijs. Sept. 2011


" Joep en Sophie vonden het heerlijk. Grote tuin, riviertje en nog veel belangrijker SPEELTUIN om de hoek. Heerlijk huisje en we komen zeker terug... "

Paul, Joep en Sophie. Aug. 2011


" We hebben 2 weken lang genoten van de rust, de mooie omgeving. De honden waren niet uit het water te krijgen een compleet en super schoon huis. "

Yvonne, Frits, Harriet en de setters. Aug. 2011


" We waren erg onder de indruk van het huisje, de omgeving en de rust. Ook de honden hebben hun hart op kunnen halen. "

Deborah, Maurice, Joyca, Anita, Anouk en de honden. Juli 2011


" Het is alweer de laatste avond in dit mooie huis(je). We hebben erg genoten en de week is omgevlogen…
De kinderen hebben zich goed vermaakt met de vele spellen die er zijn…
"

Jantine, Marianne, Christelle en Pieter Juli 2011


" We hebben genoten van deze week vakantie. Een heerlijk ruim huis hebben jullie. De Appelboom is een aanrader en dat zullen we zeker laten merken bij onze familie en vrienden. "

Dann, Jaqueline en Jochem. Juli 2011


" De woning is voorzien van alle gemakken en zeker een plek om trots op te zijn. "

Pascal en Lityjan. Juni 2011


" Heerlijke bungalow, zoals velen al genoemd hebben. Dus dit zegt genoeg. We hebben genoten van de rust en omgeving. "

Paula en Idse, Kyra en Lola. Juni 2011


" Wat heerlijk om weer hier te zijn. Braunsen straalt een en al rust uit. De verbouwing van de bungalow is zéér zeker geslaagd. Wat een ruimte hebben jullie gecreëerd. "

Daniella, Huub en Noa. Mei 2011


" Prima huisje, voorzien van alle gemakken... "

Rebecca, Louis en Isabella. Mei 2011


" Het huis is fantastisch, van alle gemakken voorzien, erg prettig allemaal. We hebben een super leuke vakantie in uw huis gehad.
Erg mooi weer en lekker wezen skiën in Willingen.
"

Sonja en Wilco. Febr. 2011


" We hebben een paar mooie zonnige dagen gehad die we goed gebruikt hebben om heerlijk te skiën in Winterberg en Willingen...
Al met al is het ons hier goed bevallen en is het huisje van alle gemakken voorzien!!
"

Albert, Erna Joyce, Jakob, Kevin en Marty Febr. 2011


" Het is voor ons de 2e keer dat we tijdens de jaarwisseling in dit huis verblijven. Opnieuw is het ons zeer goed bevallen,
zo zelfs dat we nog niet weg willen...
De mensen zijn ook allemaal erg aardig hier...
"

Sjaak Sijanda, Minette en Jaron. Jan. 2011

" En wat het huis betreft GEWELDIG, de indeling, de inrichting, de netheid. 10 punten. Ik moet ook zeggen dat het op een heel mooi punt ligt, we hebben ontzettend veel gewandeld, je kunt er alle kanten op, heerlijk was een heel leuk weekend. "

Peter en Yolande. Dec. 2010

Home